Aanpak

Aanpak

Een kwalitatief doordacht, transparant selectieproces staat bij NextVenture aan de basis van iedere geslaagde bemiddeling. Om tot een eenduidig kandidaatsprofiel te komen willen wij eerst met u en uw stakeholders op tafel krijgen welke topics in uw organisatie spelen, en wat de succesfactoren zijn. Dan concretiseren wij voor kandidaten de reason to join: welke uitdagingen kunnen zij bij uw organisatie aangaan, passend bij hun persoonlijkheid en ambities?

Stap 1 De Pitch

Persoonlijke aandacht is de sleutel tot succes. Wij benaderen potentiële kandidaten voor sleutelposities op discrete, persoonlijke wijze.

Wij luisteren goed naar hun ambities, en stellen pas een ontmoeting voor als wij aansluiting zien met de ambities en levensfase van uw onderneming en de bedrijfscultuur.

Stap 2 Objectieve Selectie

Een objectieve, transparante werving- en selectiemethode en referentiecheck behoeden uw organisatie voor onnodige, kostbare valkuilen tijdens uw zoektocht naar versterking. NextVenture maakt inzichtelijk welke karaktereigenschappen een kandidaat moet toevoegen, en zorgt ervoor dat u en uw stakeholders eensgezind zijn. Dat minimaliseert het risico op een bad hire, en neemt de druk weg die openstaande sleutelposities leggen op het functioneren van uw organisatie.

Stap 3 Waardecreatie

Wij geloven dat executives écht waarde toevoegen als hun persoonlijkheid en ambitie bij de levenscyclus passen waarin uw onderneming zich bevindt. Om de slagingskans van een kandidaat te optimaliseren, start vanaf de eerste werkdag een integratieprogramma van een half jaar.

Samen met u zorgen wij ervoor dat de nieuwkomer in uw organisatie en het team landt, zodat hij of zij de goede dingen doet én die dingen goed doet. Op die manier verdient uw investering zich snel terug.

Stap 4 Lange termijn

Excellerende leiders vormen voor iedere organisatie de sleutel tot langetermijnsucces. De ambitie en passie van NextVenture reiken verder dan het plaatsen van de juiste kandidaat.

Wij staan voor langetermijnrelaties en eerlijke en duidelijke communicatie, zowel met u als met kandidaten.

 

 

CONTACT?