Over
Nextventure

Waarom

Het is onze passie om ondernemers en investeerders te ondersteunen bij groei, transformatie en opvolging. We begrijpen en waarderen ondernemersmentaliteit en leiderschapsdynamiek.
Nextventure selecteert bestuurders met de juiste soft skills die het potentieel benutten en je bedrijf naar de volgende fase kunnen leiden.
Executive Search als groeistrategie.

Wie

Marc Derks

"Een bestuurder die je bedrijf naar het volgende niveau leidt; een win-win-win"

25 jaar ervaring als management consultant in Executive Search. In de eerste 15 jaar meer dan 250 succesvolle projecten voor multinationals zoals Akzo Nobel, ASML, Atos, DSM, FrieslandCampina, LG, Nutreco, Océ, Office Depot, Philips, Rabobank, Refresco en Saint-Gobain.

De afgelopen 10 jaar gericht op middelgrote en kleinere bedrijven, met meer dan 150 vervulde executive search opdrachten op bestuursniveau. Ervaring in sectoren als agri-food, FMCG, bouw, industrie, logistiek, hightech, ICT, software en consulting. Focus op opschalen van bedrijven, DGA-opvolging en digitale transformatie.

Contact

Hans Rekers

“Ik geef de geplaatste directeur het grootste cadeau dat zij zichzelf kunnen geven: vergroten van zelfkennis”

Psycholoog, socioloog en bedrijfskundige, specialist op het gebied van coaching van executives. In de eerste helft van de loopbaan als executive en consultant werkzaam geweest bij grote merken in de corporate zakelijke dienstverlening.

Sinds 2001 oprichter en eigenaar van RMC B.V. en actief als executive coach/adviseur van executives in binnen en buitenland. Centraal thema is persoonlijk en professioneel leiderschap in een zakelijke omgeving in verandering.

Contact

Voor wie?

MKB-bedrijven met een ondernemingswaarde van €5 tot €250 miljoen. Onze focus ligt op bedrijven aan de vooravond van verandering.

Bekijk vervulde posities

Aanpak

We werken nauw samen om jou en je stakeholders goed te kennen. Dit resulteert in een overtuigend functieprofiel. Na een grondige zoektocht presenteren we kandidaten die jouw visie delen en gekwalificeerd zijn om deze te realiseren.

Bekijk aanpak