Over
NextVenture

Onze missie is duidelijk: ondernemers en investeerders helpen om hun bedrijven naar een volgende fase te brengen, of het nu om groei gaat of om opvolging/ bedrijfsoverdracht. Met jarenlange ervaring met MKB-ondernemers begrijpen we hun mentaliteit en de dynamiek in dit speelveld. We zien veel bedrijven met potentieel!
NextVenture beschikt over het netwerk en de expertise om directieteams te versterken. Wij zorgen ervoor dat de juiste directeur op de juiste plek het verschil kan maken en het volledige potentieel van de onderneming kan benutten. Kortom, Executive Search als groeistrategie.

Over ons

Marc Derks

"Het geeft mij energie wanneer ondernemers ontdekken hoe waardevol een externe directeur kan zijn in het realiseren van groei"

Gedurende 25 jaar zijn expertise uitgebouwd in het vakgebied van Executive Search. De eerste 15 jaar gewijd aan het afronden van meer dan 250 projecten voor gerenommeerde multinationals, waaronder Akzo Nobel, ASML, Atos, DSM, FrieslandCampina, LG, Nutreco, Océ, Office Depot, Philips, Rabobank, Refresco en Saint-Gobain.

In de laatste 10 jaar heeft Marc zich toegelegd op het midden- en kleinbedrijf, waar hij meer dan 150 executive search projecten heeft volbracht met de focus op bestuursposities. Hij heeft zijn ervaring toegepast in diverse sectoren, waaronder agri, food, fmcg, handel, zakelijke dienstverlening, bouw-/installatietechniek, industrie, logistiek, hightech, ict, software en consulting.

Contact opnemen

Hans Rekers

“Ik geef de geplaatste directeur het grootste cadeau dat zij zichzelf kunnen geven: het vergroten van zelfkennis”

Psycholoog, socioloog en bedrijfskundige, specialist op het gebied van coaching van executives. In de eerste helft van de loopbaan als executive en consultant werkzaam geweest bij grote merken in de corporate zakelijke dienstverlening.

Sinds 2001 oprichter en eigenaar van RMC B.V. en actief als executive coach/adviseur van executives in binnen en buitenland. Centraal thema is persoonlijk en professioneel leiderschap in een zakelijke omgeving in verandering.

Contact opnemen

Voor welke bedrijven?

Wij versterken directies van MKB-bedrijven met een ondernemingswaarde van €5 tot €250 miljoen, zowel via dienstverband als op basis van een managementcontract. Onze focus ligt op bedrijven die zich aan de vooravond van verandering bevinden.

Bekijk praktijkcases

Aanpak

We werken nauw met je samen om de cultuur en doelstellingen van jouw organisatie te begrijpen. Na een grondige zoektocht dragen we gekwalificeerde kandidaten voor die niet alleen jouw visie delen maar ook de kwalificaties hebben om deze doelstellingen waar te maken. Jij kiest vervolgens de best passende directeur, terwijl wij de onboarding verzorgen.

Bekijk aanpak