Wil je het stokje
overdragen?

Het overdragen van een bedrijf is een van de meest uitdagende processen voor jou als ondernemer, of het nu gaat om jouw opvolging, de overgang naar de volgende generatie of het gereedmaken van het bedrijf voor verkoop. Nextventure beschikt over het netwerk en de expertise om de juiste (interim) directeur voor jouw bedrijf te vinden.

Onze Executive Search dienst richt zich op kandidaten die naadloos aansluiten bij het DNA van jouw bedrijf, met leiderschap dat zowel vakbekwaam als gericht op verandering is. Ons doel is om leiderschap te selecteren dat stabiliteit en groei waarborgt.

Bij NextVenture begrijpen we het belang van vertrouwelijkheid. Als dienstverlener in Executive Search hanteren we een netwerkgerichte, persoonlijke aanpak. Samen met jou ontwikkelen we passende opvolgingsplanning en overdrachtsstrategieën die van cruciaal belang zijn voor de toekomst van jouw bedrijf.

Vervulde posities

DGA opvolging
in de praktijk

Bekijk meer cases

Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op drie fasen: prepareren, profileren en positioneren. We werken nauw met je samen om de strategische doelstellingen en cultuur te begrijpen.

Onze aanpak