Wil je groei
versnellen?

Zie je mogelijkheden om het groeipotentieel van je bedrijf te versnellen? Wordt een groot deel van je tijd opgeslokt door dagelijkse operationele zaken? Of ben je op zoek naar meer expertise en ervaring om de gewenste groeistrategie succesvol uit te voeren? In dat geval kan het versterken van jouw directieteam de cruciale stap zijn om dit potentieel te realiseren.

Naarmate een organisatie groeit, neemt ook de complexiteit toe. De juiste samenstelling van het directieteam en een passende governance structuur zijn essentieel om succesvol verder te groeien, evenals het toevoegen van professionaliteit en structuur zonder af te wijken van het bedrijfs-DNA. Nextventure kan je begeleiden bij het aanpakken van deze vraagstukken.

Partnerships, allianties, internationalisering en M&A zijn interessante richtingen om groei te versnellen. Een directeur met ervaring in deze strategieën, die tevens bekend is met het speelveld van investeerders en private equity, is vaak de sleutel tot succes. NextVenture beschikt over het netwerk en de expertise om de juiste directeur voor jouw bedrijf te vinden.

Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op drie fasen: prepareren, profileren en positioneren. We werken nauw met je samen om de strategische doelstellingen en cultuur te begrijpen.

Onze aanpak